Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Dr. Life Nebulizator Compact

Cod produs: MDL02
Dr Life
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
5 bucati
129.90 Lei 149.90 Lei
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Nebulizator Compact Nimo Dr. Life: aparat pentru aerosoli cu un design compact, utilizat in tratarea astmului sau a infectiilor cailor respiratorii superioare.

Transforma medicamentele lichide in vapori, obtinandu-se particule de medicament de dimensiuni optime (maxim 5µ) ce asigura un tratament eficient.

Este portabil, silentios si usor de transportat, permite desfasurarea normala a respiratiei in timpul tratamentului, generand un reziduu medicamentos minim si avand un flux de aerosoli special adaptat.

Mod de ambalare: 1 kit de nebulizare adult, 1 kit de nebulizare copii, 1 cupa de nebulizare, 1 tub de aer, 1 piesa pentru gura, 5 filtre, manual de utilizare, certificat de garantie.

Se foloseste conform manualului de utilizare la indicatia medicului.

Nebulizator cu desing compact si compressor puternic.

Portabil și silențios (nivelul de zgomot în timpul funcționării este  sub 55 dB), iar rata medie de nebulizare este de peste 0.25 ml/min. Fluxul de aerosoli este special adaptat astfel încât respirația să se desfășoare normal în timpul tratamentului.

Particulele de medicament obținute sunt la dimensiuni optime (max. 5 µ), maximizând cantitatea de medicament livrată și asigurând succesul tratamentului.

Reziduu medicamentos minim.  

A se pastra la temperatura camerei. A se feri de inghet.  

 

Tara de origine  Turcia

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!