Livrare GRATUITA pentru comenzile de 200 lei!

Alte consumabile

1-24 din 127 rezultate
Sorteaza:
Afiseaza:

Alte consumabile

In fiecare casa trebuie sa existe o trusa medicala care sa contina: plasturi, pansamente elsatice, banda adeziva elastica pentru suport, plasturi oculari pentru adulti, fete si baieti, manusi din latex pudrate, burete hemostatic, seringa pentru insulina (in cazul diabeticilor), organizator pentru medicamente cu alarma, masti chirurgicale si plasturi antiherpetici. 

Pe Zefi.ro gasesti, pe langa categoria principala cu strictul necesar, si alte consumabile medicale pe care le poti achizitiona pentru a te simti in sugranta. Intra pe site-ul nostru si ai grija sa nu-ti lipseasca din trusa casei tale niciun consumabil medical. In aceasta perioada, alege Masti chirurgicale de unica folosinta, cu 3 straturi si sistem de prindere cu elastic, care permit o respiratie fara efort si constituie o bariera eficace de filtrare. Mastile sunt prevazute cu lamele metalice de pensare a nasului si se adapreaza formei fetei. Garanteaza o protectie sporita impotriva microbilor si a bacteriilor.

Zefi.ro are grija de sanatatea ta si a celor din jur si cu alte consumabile medicale de o calitate superioara si la preturi avantajoase! 

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!