Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Alte consumabile

1-24 din 40 rezultate
Sorteaza:
Afiseaza:

Alte consumabile

In fiecare casa trebuie sa existe o trusa medicala care sa contina: plasturi, pansamente elsatice, banda adeziva elastica pentru suport, plasturi oculari pentru adulti, fete si baieti, manusi din latex pudrate, burete hemostatic, seringa pentru insulina (in cazul diabeticilor), organizator pentru medicamente cu alarma, masti chirurgicale si plasturi antiherpetici. 

Pe Zefi.ro gasiti, pe langa categoria principala cu strictul necesar, si alte consumabile medicale pe care le puteti achizitiona pentru a va simti in siguranta. Intrati pe site-ul nostru si aveti grija sa nu va lipseasca din trusa casei niciun consumabil medical. In aceasta perioada, alegeti  Masti chirurgicale de unica folosinta, cu 3 straturi si sistem de prindere cu elastic, care permit o respiratie fara efort si constituie o bariera eficace de filtrare. Mastile sunt prevazute cu lamele metalice de pensare a nasului si se adapteaza formei fetei. Garanteaza o protectie sporita impotriva microbilor si a bacteriilor.

Zefi.ro are grija de sanatatea dumneavoastra si a celor din jur si cu alte consumabile medicale de o calitate superioara si la preturi avantajoase! 

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!