Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Utilizarea site-ului www.zefi.ro incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele acestuia.

Va rugam sa cititi Termenii, Politica noastră privind modulele cookie si Politica de confidentialitate (denumite in continuare in mod colectiv „Politicile de protectie a datelor”) inainte de a utiliza site-ul si de a plasa comenzi prin intermediul acestuia.

Daca nu acceptati in mod implicit Termenii și Politicile de protecţie a datelor, va recomandam sa nu utilizati acest site. Termenii pot suferi modificări in conformitate cu legea in vigoare.

Aveti responsabilitatea de a citi in intregime Termenii si Politicile privind protectia datelor, intrucat aplicabili vor fi Termenii si Politicile privind protectia datelor in vigoare in momentul actual al utilizarii.

 

DEFINITII GENERALE

Site-ul www.zefi.ro este proprietatea ZEFIRO DISTRIBUTION SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul social in STR. GHEORGHE MANU NR. 5, CAMERA 3, SECTOR 1, BUCUREȘTI, identificat prin CUI RO 43769343, inregistrat la Registrul Comertului ROONRCJ51/543/2019, cu numarul J40/3029/2021, CONT IBAN RO79 PIRB 4263 7498 3600 2000, FIRST BANK,  Sucursala Charles de Gaulle.

BULETIN INFORMATIV/NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre site-ul www.zefi.ro intr-o anumita perioada.

BUNURI si SERVICII – orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv bunurile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur utilizator accesul la zone restrictionate ale siteului prin care se face accesul la serviciu.

CLIENT – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la continut si serviciu, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre www.zefi.ro si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de www.zefi.ro.

CONTRACT – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si cumparatorului.

CUMPARATOR – poate fi orice persoana juridica si orice persoana fizica care efectueaza o comanda.

COMANDA – document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

COSUL MEU – sectiune din cont care permite cumparatorului/utilizatorului sa adauge bunuri sau servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

SITE – magazinul online gazduit la adresa web http://www.zefi.ro .

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs/serviciu de catre www.zefi.ro catre client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de www.zefi.ro, indiferent de modalitatea de livrare.

UTILIZATOR – persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare.

 

DATELE DUMNEAVOASTRĂ SI INREGISTRAREA PE SITE

Informatiile sau datele cu caracter personal pe care ni le furnizati vor fi prelucrate in conformitate cu Politicile de protectie a datelor. Prin utilizarea acestui site si/sau plasarea unei comezi prin intermediul www.zefi.ro va exprimati in mod expres si neechivoc consimtamantul privind prelucrarea acestor informatii si declarati ca toate informatiile si datele pe care ni le-ati furnizat sunt veridice si exacte si ca ati obtinut acordul prealabil scris al titularului informatiilor si/sau datelor, in eventualitatea in care informatiile si datele pe care ni le furnizati prin intermediul site-ului nu va apartin.

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

 

PLASAREA COMENZILOR

Pentru ca fiecare client este diferit, avem mai multe opțiuni prin care puteti comanda produsele de pe www.zefi.ro.

Comanda direct pe site:

- pentru a plasa o comanda va invitam sa descoperiti ofertele propuse pe site.

- cand gasiti produsul/produsele dorite apasati pe butonul “adauga in cos”.

- in “Cosul Meu” puteti vizualiza toate produsele dorite si selectate pe o comanda, iar cand terminati cumparaturile apasati pe butonul “Finalizare comanda”.

- urmatorul pas este sa completati datele de livrare, facturare si modalitatea de plata.

- verificati datele completate si apasati pe butonul “plaseaza comanda“.

Imediat veti primi o notificare de confirmare a comenzii realizate.

 

Comanda prin telefon sau email:

- pentru a plasa o comanda prin telefon ne puteti contacta zilnic de luni pana vineri intre orele 08:30 si 17:00 h la: 0720333335

 • datele de livrare, facturare si modalitatile de plata vor fi confirmate printr-un email

 

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela si de a refuza preluarea si inregistrarea unei comenzi cazul in care:

- clientii care plaseaza comanda manifesta comportament sau limbaj neadecvat

- clientii care plaseaza comanda au in istoricul activitatii lor pe www.zefi.ro livrari refuzate.

 

STOCURI

Majoritatea produselor sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate in anumite situatii care nu depind de www.zefi.ro (exemplu situatia in care exista ruptura de stoc a unui produs, ori situatia in care continuitatea materialelor de pal sau lemn achizitionte de la furnizori nu mai este disponibila). Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii.

 

MODALITATI DE PLATA

Pentru a achita produsele comandate pe www.zefi.ro aveti la dispozitie mai multe optiuni:

- card online (VISA sau Mastercard)

- ramburs

 

 

PLATA ONLINE CU CARDUL

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Zefiro Distribution foloseste platforma www.mobilpay.ro

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati www.mobilpay.ro

 

TRANSPORT SI LIVRARE

Termenul de expediere a produselor variaza intre 1 zi si 21 de zile, in functie de produs. Pentru a verifica termenul de expediere puteti contacta un consultant Zefiro Distribution telefonic sau pe adresa: office@zefi.ro

Produsele sunt livrate la domiciliul dumneavoastra, oriunde in Romania si in tarile din Uniunea Europeana. Veti fi notificat cu privire la livrarea produselor comandate.

- livrarea se va face la adresa solicitata de client.

- livrarea se face prin curier rapid, tarifele fiind variabile in functie de localitate.

- termenul de livrare in Romania este intre 1 si 21 de zile lucratoare, socotite de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

- livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care www.zefi.ro colaboreaza sau prin mijloace proprii.

Ca urmare a legislatiei in vigoare, www.zefi.ro nu are nicio responsabilitate in ceea ce priveste:

- intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

- deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

- informatiile eronate furnizate de cumparator.

 

PLATA RAMBURS

Plata se face in lei, integral, la livrare.

In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase.

 

RETURNARE SI INLOCUIRE

Aveti posibilitatea de a returna orice produs marime standard achizitionat la distanta

– in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalizari, completand formularul model de retragere. Singurul cost pe care va trebui sa-l suportati este taxa de transport pentru returnarea coletului.

Clientul poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:

– produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site,

– produsele au fost livrate gresit

Clientul este obligat sa notifice www.zefi.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, in ambalajul original, cu toate etichetele interne si externe, eticheta de pret cu sigiliul nealterat, cu accesoriile aferente. Pentru a fi returnate, produsele trebuie reambalate. In caz contrar, daca produsele nu sunt ambalate corespunzator si/sau nu sunt in conditii perfecte, ele pot fi reexpediate clientului, fara rambursarea contravalorii produsului sau inlocuirii acestuia.

Produsele trebuie returnate prin curier rapid. In niciun caz nu sunt acceptate retururi prin serviciul oferit de Posta Romana, sau prin alte mijloace.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia facturii si formularul de retur completat de catre client.

Clientul nu poate returna produsele achizitionate si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:

– cazul in care produsul de mobilier s-a realizat pe dimensiunile cerute de client

– produsele prezinta semne de uzura, lovire, deteriorare sau piese lipsa

– inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii, sau de un tip diferit, are data de expediere care depaseste perioada de 14 zile calendaristice

– in cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

– in cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.

– in cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

– ruperea sigiliului de securitate atrage dupa sine scoaterea produselor din categoria celor returnabile.

 

Pentru restituirea contravalorii produsului returnat este necesara transmiterea de catre dumneavoastra a unui cod IBAN corect in care va vom restitui suma aferenta produsului returnat.

In cazul in care ati achitat produsul online, prin card bancar, va vom restitui suma aferenta produsului returnat in acelasi cont bancar din care ati efectuat plata.

 

VALABILITATEA OFERTEI

www.zefi.ro isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a utilizatorului sau clientului.

Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat conform art. 8.6.3. nu se poate modifica.

 

CONCURSURI:

Giveaway - Pachet imunitate ESI 

Durata: 29.11.2021-07.12.2021

 1. Organizator

Organizatorul concursului este Zefiro Distribution SRL, persoana juridica înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/3029/2021 cod fiscal nr. RO43769343 (denumit in cele ce urmeaza “Organizatorul”). Decizia de derulare a concursului conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti.

Acest concurs nu este organizat de Facebook/Instagram.

 1. Durata concursului

Concursul incepe la data de 29.11.2021 si se incheie la data de 07.12.2021.

 1. Locul de desfasurare a concursului si conditiile de participare

Concursul se desfasoara pe pagina de Instagram si Facebook:

 https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1fe72ibmd231d&utm_content=m4yfru1

 https://www.facebook.com/zefiro.romania/

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:

- respecta mecanismul concursului (punctul 5)

- este cetatean roman sau rezident pe teritoriul Romaniei la data inscrierii in concurs si are minim 14 ani impliniti la data participarii, indiferent de sex, nationalitate sau religie;

- este de acord cu publicarea numelui lui, in cazul in care este castigator, pe pagina de facebook/instagram

- confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

Se vor valida numai inscrierile utilizatorilor care respecta toate conditiile de participare la concurs. Nu au drept de participare angajatii Organizatorului, colaboratorii care contribuie la realizarea acestui concurs, precum si rudele pana la gradul IV ale acestora si a finilor.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare

Dreptul de participare va fi anulat automat in conditiile in care Organizatorul constata tentative de fraudare a concursului.

 1. Regulamentul concursului

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, orice modificare a acestuia intrand in vigoare prin publicarea pe aceasta pagina, care gazduieste in mod oficial regulamentul concursului. In cazul modificarii acestui Regulament, Organizatorul poate instiinta participantii prin e-mail, insa nu este obligat sa o faca.

 1. Mecanismul concursului

Concursul "Giveaway - pachet imunitate ESI" este anuntat pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/p/CW2fLyAoNsc/

In data de 29.11.2021 va fi postat concursul pe Facebook si Instagram, iar utilizatorii vor trebui sa dea "urmarire" (follow) paginii de Facebook  https://www.facebook.com/zefiro.romania/

si sa "eticheteze" (tag) un/unui prieten/prietene interesat/e de produsele din cadrul postarii de concurs din pagina https://www.facebook.com/zefiro.romania/.

 In concurs intra toti utilizatorii ce respecta conditiile prezentate in postare, pana la data de 06.12.2021.

 1. Desemnarea si anuntarea castigatorului

In acest concurs pe data de 07.12.2021 vor fi desemnati cei 5 castigatori.

Fiecare dintre ei primeste cate un pachet de imunitate (vitamine si suplimente) de la firma ESI.

https://www.zefi.ro/pachet-imunitate-esi-252

Numele castigatorilor va fi afisat si pe paginile de facebook si instagram ale zefi.ro.

Castigatorul va fi contactat de catre zefi.ro. Daca acesta nu va putea fi contactat si nu isi revendica premiul in termen de 3 zile lucratoare (72 ore) de la anuntarea lui, va fi contactata rezerva numarul 1. 

 1. Premiile oferite

5 Premianti - fiecare primeste cate un pachet de imunitate de la ESI / https://www.zefi.ro/pachet-imunitate-esi-252

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Fiecare participant declara ca este de acord ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea desfasurarii concursului. Toate formularele participante la concurs devin proprietatea Organizatorului, care se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor sau castigatorului la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament si legislatiei in vigoare.

Tuturor abonatilor participanti la concurs le sunt garantate, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

 1. Responsabilitatea Organizatorului

Organizatorul nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de proprietatea premiului dupa acordarea acestora. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiului si nu acorda alt termen de garantie, de utilizare sau functionare pentru premiul acordat in cadrul concursului decat cele acordate de importatorul premiului.

Organizatorul va acorda premiul conform prezentului Regulament, acesta neavand obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament si ale legislatiei aplicabile. Inscrierea in acest concurs inseamna pentru participanti aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acestuia.

 1. Incetarea concursului

Organizatorul stabileste perioada de desfasurare a acestui concurs.

Prezentul concurs poate inceta, de asemenea, in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

 1. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

*Concursul nu este în nici un fel finantat, sponsorizat sau mentinut de catre Facebook/Instagram.

 

 

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!