Livrare GRATUITA pentru comenzile de 200 lei!

Despre noi

Cine suntem noi?

Zefiro este un magazin parafarmaceutic online, care oferă produse profesionale în domeniul sănătății și al îngrijirii personale.
Cei peste 20 de ani de experiență în distribuția parafarmaceutică, ne oferă privilegiul de a-ți recomanda produse sigure, cu o eficiență testată.

Cum te ajuta ZEFIRO?

Zefiro îți oferă acces la produse parafarmaceutice de calitate superioară, produse cosmetice și dispozitive medicale profesionale, la prețuri excelente, într-o formă simplă și în siguranță.

Când vine vorba de sănătate, cu toții ne dorim să avem parte de cele mai bune recomandări. De aceea, Zefiro îți oferă consultanță gratuită și suport specializat. Când ai nevoie să știi care este cel mai potrivit produs, pentru tine sau cei dragi, contactează-ne și vei primi ajutor imediat și de specialitate.

Deși Zefiro îți pune la dispoziție o gamă vastă de produse parafarmaceutice, cu toate acestea, trebuie să te informăm că, prin lege, medicamentele prescrise de medic nu sunt permise în farmaciile online și, prin urmare, nu sunt vândute prin intermediul Zefi.ro.

DE CE ZEFIRO?

10 motive pentru care să folosesti ZEFI.RO

1. Economisești timp

Economisești timpul cu deplasările la farmacie, iar în situația în care produsele pe care le cauți nu se regăsesc într-o singură farmacie, atunci timpul economisit achiziționând prin Zefiro, devine semnificativ. Alege sa folosești acest timp să-l petreci cu cei dragi sau făcând lucruri care-ti plac.

2. Economisești bani

Prețurile noastre sunt semnificativ mai mici decât prețurile din farmacii. În plus, avem întotdeauna promoții și oferte speciale la diverse produse, care te ajută să economisești considerabil.

3. Elimini efortul deplasării

Drumul pană la farmacie poate fi un efort, mai ales pentru persoanele în vârstă. Achiziționând online, de la Zefiro, elimini acest efort. Poți face asta din confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla.

4. Poți ajuta o persoană dragă

Fie ca e vorba de un cadou frumos sau sănătos pentru un prieten, fie că e vorba de un cadou necesar (medicamente sau dispozitive medicale) pentru părinți sau rudele în vârstă, acum poți să le faci acest cadou minunat. Scutește-i de deplasările inutile și ajută-i să se bucure de grija ta.

5. Cumperi ușor în siguranță

Navigarea în platformă este facilă și sigură. Produsele noastre sunt prezentate în detaliu și au fost grupate pe categorii, astfel încât căutarea lor să fie rapidă și eficientă, iar plata să fie efectuată rapid și în siguranță.

6. Livrare gratuită

Dacă achiziționezi de ce puțin 200 lei, primești cadou, din partea noastră, livrarea produselor tale.

7. Livrare rapidă

Compania de curierat cu care colaborăm, are în vedere (prin contract) o livrarea rapidă a produselor pe care le alegi. În majoritatea cazurilor, comenzile ajung la clienții noștri în maxim 48 ore (mai puțin mobilierul medical sau aparatura medicală specială).

8. Retur gratuit

Dacă produsele cumparate nu corespund dorintelor tale, le poți returna GRATUIT și vei primi banii înapoi. Citește politica de returnare

9. Ai siguranța calității și a datelor personale

Menținem controale stricte de calitate pentru toți distribuitorii noștri parteneri și aplicăm cele mai bune practici de depozitare și manipulare a produselor certificate, astfel încât tu să ai siguranța calității produselor achizitionate, dar și garanția protecției datelor personale.

10. Primești suport imediat și de specialitate

Apelează centrul nostru de suport, ori de ori câte ori simți nevoia să fi ghidat în ceea ce privește produsele noastre sau dacă ai nevoie suport tehnic. Personalul Zefiro are experiența și cunoștințele necesare, pentru a-ți putea oferi recomandări utile și suport de specialitate.

 

CE GĂSEȘTI LA ZEFIRO?

Zefiro îți oferă acces la gamă largă de produse de sănătate și înfrumusețare, de o calitate superioară, la care, de obicei, doar companiile medicale au acces.

Numeroase produse farmaceutice și cosmetice de calitate:

 • produse pentru ingiena si ingrijire copil
 • vitamine
 • suplimente nutritive si suplimente sportive
 • produse de ingrijire corporala
 • aparate medicale
 • dispozitive de mers
 • consumabile medicale 
 • produse cosmetice
 • produse de protecție solară
 • produse de igienă și protecție
 • produse ortopedice
 • remedii homeopate etc.

Diverse dispozitive și echipamente medicale, precum și mobilier medical professional:

 • Tensiometru
 • Dispozitiv pentru testarea glicemiei
 • Glucometru
 • Nebulizatoare

Branduri profesionale exclusive, precum:

 • Dr. Life, Narcis, ESI, BEBBLE, NUK, RossMax, OctaMed etc.
 

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!