Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Despre noi

Cine suntem noi?

Zefiro este un magazin parafarmaceutic online, care oferă produse profesionale în domeniul sănătății și al îngrijirii personale.
Cei peste 20 de ani de experiență în distribuția parafarmaceutică, ne oferă privilegiul de a-ți recomanda produse sigure, cu o eficiență testată.

Cum te ajuta ZEFIRO?

Zefiro îți oferă acces la produse parafarmaceutice de calitate superioară, produse cosmetice și dispozitive medicale profesionale, la prețuri excelente, într-o formă simplă și în siguranță.

Când vine vorba de sănătate, cu toții ne dorim să avem parte de cele mai bune recomandări. De aceea, Zefiro îți oferă consultanță gratuită și suport specializat. Când ai nevoie să știi care este cel mai potrivit produs, pentru tine sau cei dragi, contactează-ne și vei primi ajutor imediat și de specialitate.

Deși Zefiro îți pune la dispoziție o gamă vastă de produse parafarmaceutice, cu toate acestea, trebuie să te informăm că, prin lege, medicamentele prescrise de medic nu sunt permise în farmaciile online și, prin urmare, nu sunt vândute prin intermediul Zefi.ro.

DE CE ZEFIRO?

10 motive pentru care să accesati ZEFI.RO si sa achizitionati produsele noastre

1. Economisiti timp

Economisiti timpul cu deplasările la farmacie, iar în situația în care produsele pe care le cautati nu se regăsesc într-o singură farmacie, atunci timpul economisit achiziționând prin Zefiro, devine semnificativ. Alegeti sa folositi acest timp pentru a fi cu cei dragi sau făcând lucruri care va plac.

2. Economisiti bani

Prețurile noastre sunt semnificativ mai mici decât cele din farmacii. În plus, avem întotdeauna promoții și oferte speciale la diverse produse.

3. Eliminati efortul deplasării

Drumul pană la farmacie poate fi un efort, mai ales pentru persoanele în vârstă. Achiziționând online de la Zefiro, eliminati acest efort.

Puteti face asta din confortul casei dumneavoastra sau de oriunde v-ati afla.

4. Puteti ajuta o persoană dragă

Fie ca e vorba de un cadou frumos sau sănătos pentru un prieten, fie că e vorba de un cadou necesar (medicamente sau dispozitive medicale) pentru părinți sau rudele în vârstă, acum puteti să le faceti acest cadou minunat. 

5. Cumparati ușor, în siguranță

Navigarea în platformă este facilă și sigură. Produsele noastre sunt prezentate în detaliu și au fost grupate pe categorii, astfel încât căutarea lor să fie rapidă și eficientă, iar plata să fie efectuată rapid și în siguranță.

6. Livrare gratuită

Dacă achiziționati de cel puțin 200 lei, primiti cadou din partea noastră livrarea produselor.

7. Livrare rapidă

Compania de curierat cu care colaborăm are în vedere (prin contract) livrarea rapidă a produselor pe care le alegeti. În majoritatea cazurilor, comenzile ajung la dumneavoastra în maximum 48 ore (mai puțin mobilierul medical sau aparatura medicală specială).

8. Retur gratuit

Dacă produsele cumparate nu corespund dorintelor dumneavoastra, le puteti returna GRATUIT și veti primi banii înapoi. Citește politica de returnare

9. Aveti siguranța calității și a datelor personale

Menținem controale stricte de calitate pentru toți distribuitorii noștri parteneri și aplicăm cele mai bune practici de depozitare și manipulare a produselor certificate, astfel încât să aveti siguranța calității produselor achizitionate, dar și garanția protecției datelor personale.

10. Primiti suport imediat și de specialitate

Apelati centrul nostru de suport, ori de ori câte ori simțiti nevoia să fiti ghidat în legatura cu produsele noastre sau dacă aveti nevoie de suport tehnic. Personalul Zefiro are experiența și cunoștințele necesare pentru a va putea oferi recomandări utile și suportul necesar.

 

CE GĂSITI LA ZEFIRO?

Zefiro va oferă acces la o gamă largă de produse de sănătate și înfrumusețare de o calitate superioară, la care, de obicei, doar companiile medicale au acces.

Numeroase produse farmaceutice și cosmetice de calitate:

 • produse pentru ingiena si ingrijire copil
 • vitamine
 • suplimente nutritive si suplimente sportive
 • produse de ingrijire corporala
 • aparate medicale
 • dispozitive de mers
 • consumabile medicale 
 • produse cosmetice, parfumuri
 • produse de protecție solară
 • produse de igienă și protecție
 • produse ortopedice
 • remedii homeopate etc.

Diverse dispozitive și echipamente medicale, precum și mobilier medical profesional:

 • Tensiometru
 • Dispozitiv pentru testarea glicemiei
 • Glucometru
 • Nebulizatoare

Branduri profesionale exclusive, precum:

 • Dr. Life, Narcis, ESI, BEBBLE, NUK, RossMax, OctaMed, etc.
 

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!