Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Imunitate

1-24 din 3 rezultate
Sorteaza:
Afiseaza:

Imunitate

Suplimentele alimentare de imunitate trebuie administrare in perioadele cand diversi virusi circula prin aer. In special la schimbarea anotimpurilor. Organismul dumneavoastra trebuie sa fie imunizat, astfel incat gripa sau raceala sa nu se lipeasca de dumneavoastra cu usurinta. Aveti grija de propria persoana si de familia dumneavoastra cu suplimentele pentru imunitate de la Zefi.ro

Alegeti pentru dumneavoastra Supliment alimentar Immuniflor, care contine nutrienti precum extract de echinaceea purpurea, vitamina C, amestec de bacterii lactice pasteurizate. Si copilului dumneavoastra ar trebui sa-i administrati nutrientii din Siropul pentru copii Immuniflor junior. Impreuna putem tine virusii la distanta, deoarece aceste suplimente pentru imunitate va vor proteja ca un scut.

Pentru a evita racelile si starile de rau, organismul trebuie pregatit in prealabil cu un plus de vitamine si minerale. Uitati de gripa si raceala cu suplimentele alimentare care va ofera imunitate! Comanda acum de pe Zefi.ro suplimentele alimentare de care aveti nevoie!

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!