Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Tensiometru automat de incheietura RAK-283

Cod produs: RAK-283
Dr Life
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
4 bucati
95.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Dr. Life tensiometru automat de incheietura RAK-283 este un dispozitiv medical pentru monitorizarea tensiunii arteriale. Masurati tensiunea arteriala la aceeasi ora in fiecare zi: Tensiunea arteriala se schimba constant si nu puteti judeca situatia doar dupa prima masurare a acesteia; masurarea repetata dupa o perioada de timp este mai elocventa. Prin urmare, masurati tensiunea arteriala in fiecare zi, selectati acel moment din zi in care starea dumneavoastra este stabila, precum atunci cand va treziti dimineata. Metoda ideala de masurare este cat mai mult posibil la aceeasi ora in fiecare zi.

 

 Produs in cutie de carton

Nu utilizati echipamente sau accesorii care nu sunt certificate de catre producator deoarece acestea ar putea creste emisiile sau ar putea scadea rezistența produsului. Acest produs nu trebuie utilizat la pacientii cu insuficienta cardiaca severa, pentru a evita sufocarea sau decesul.
Acest produs nu este recomandat sugarilor si copiilor.

Consultati medicul. Asigurati-va ca aveti un interval de minim 15 minute intre doua masuratori. In functie de caracteristicile dvs. fiziologice individuale, intre cele doua masuratori puteti avea nevoie de mai mult timp de odihna.
Va rugam sa tineti manseta in jurul incheieturii atunci cand incepeti masurarea.

Utilizarea corespunzatoare a aparatului: Relaxati-va intre minim 15 minute inainte de masurare Evitati consumul de alimente, alcool, fumatul, exercitiile fizice si baia cu 30 de minute inainte de masurare. Toti acesti factori vor influenta valoarea obtinuta. Scoateti articolele de imbracaminte care stau mulate pe brat. Masurati intotdeauna acelasi brat (de regula cel stang). Masurati-va periodic in aceeasi perioada a zilei, deoarece tensiunea arteriala se schimba chiar si in timpul zilei. 
Factorii comuni ai masuratorilor gresite: Efortul depus de pacient pentru a-si sustine bratul poate creste tensiunea arteriala. Asigurati-va ca stati intr-o pozitie relaxata si confortabila si ca nu incordati muschii bratului in timpul masurarii. Folositi o perna pentru sprijin daca este cazul. Daca artera bratului este mai jos sau mai sus decat nivelul inimii, veti obtine o valoare falsa. 
Metoda corecta de utilizare: 
1. Cotul pe masa.
2. Tineti manseta la aceeasi inaltime
cu inima sau mameloanele.
3. Nu puneti manseta deasupra hainelor.
4. Ridicati palmele, iar corpul trebuie sa fie relaxat.
5. Stati pe scaun si tineti piciorul lipit de sol. 

Depozitati la temperatura camerei, departe de lumina directa a soarelui si ferit de inghet.

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!