Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Tensiometru electronic de brat Dr Life RAK-269

Cod produs: RAK-269
Dr Life
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
9 bucati
112.90 Lei / buc 120.90 Lei
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Dr. Life tensiometru electronic de brat RAK-269 este un sistem proiectat pentru masurarea, atat a tensiunii arteriale sistolica si diastolica, cat si a pulsului la domiciliu si in clinici, prin utilizarea unei tehnici neinvazive prin care o manseta gonflabila este infasurata in jurul partii superioare a bratului. Masurati tensiunea arteriala la aceeasi ora in fiecare zi: Tensiunea arteriala se schimba constant si nu puteti judeca situatia doar dupa prima masurare a acesteia; masurarea repetata dupa o perioada de timp este mai elocventa. Prin urmare, masurati tensiunea arteriala in fiecare zi, selectati acel moment din zi in care starea dumneavoastra este stabila, precum atunci cand va treziti dimineata. Metoda ideala de masurare este cat mai mult posibil la aceeasi ora in fiecare zi.
Acest dispozitiv este destinat persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

Monitorizeaza presiunea arteriala cu precizie

 

 Produs in cutie de carton

Nu utilizati echipamente sau accesorii care nu sunt certificate de catre producator deoarece acestea ar putea creste emisiile sau ar putea scadea rezistența produsului. Acest produs nu trebuie utilizat la pacientii cu insuficienta cardiaca severa, pentru a evita sufocarea sau decesul. Acest produs nu este recomandat sugarilor si copiilor.

Consultati medicul. Asigurati-va ca aveti un interval de minim 15 minute intre doua masuratori. In functie de caracteristicile dvs. fiziologice individuale, intre cele doua masuratori puteti avea nevoie de mai mult timp de odihna.

Utilizarea corespunzatoare a aparatului: Evitati consumul de alimente, alcool, fumatul, exercitiile fizice si baia cu 30 de minute inainte de masurare. Toti acesti factori vor influenta valoarea obtinuta. Scoateti articolele de imbracaminte care stau mulate pe brat. Masurati intotdeauna acelasi brat (de regula cel stang). Masurati-va periodic in aceeasi perioada a zilei, deoarece tensiunea arteriala se schimba chiar si in timpul zilei. 

Depozitati la temperatura camerei, departe de lumina directa a soarelui si ferit de inghet.

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!