Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Politica de confidentialitate

1.1. www.zefi.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic si se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Informatiile furnizate catre www.zefi.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului OFG, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. www.zefi.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

www.zefi.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

-dreptul de a cere www.zefi.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

-dreptul de a cere www.zefi.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

-dreptul de a cere www.zefi.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale.

Zefiro Distribution SRL poate acumula date cu caracter personal si date cu caracter special, pe pagina siteului: www.zefi.ro, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

-validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta (Zefiro Distribution SRL conditioneaza  confirmarea scrisa sau telefonica  in vederea expedierii primei comenzi cu un Cont nou, pentru verificarea datelor);

-ulterior validarii comenzii, pentru transmiterea de informatii privind produsele, perioadele de livrare, anulari sau a probleme de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

-trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic (e-mail) si/sau telefonic (apel telefonic, SMS);

-scopuri statistice.

 

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca Zefiro Distribution SRL sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. De asemenea, prin crearea Contului fiecare Membru sau Client si-a dat acordul ca Zefiro Distribution SRL sa transmita datele sale cu caracter personal catre partenerii contractuali ai companiei noastre, in vederea prelucrarii respectivelor date. Partenerii Zefiro Distribution SRL care prelucreaza datele sunt persoane imputernicite conform Legii nr. 677/2001 si notificate la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la Zefiro Distribution SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

  1. a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
  2. b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  3. c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
  4. d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Zefiro Distribution SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Zefiro Distribution SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

 

1.2. Zefiro Distribution SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Zefiro Distribution SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Zefiro Distribution SRL si/sau al eventualilor terti cu care Zefiro Distribution SR L are contracte de parteneriat in acel moment.

 

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!