Livrare GRATUITA pentru comenzile de 250 lei!

Termometru infrarosu non-contact

Cod produs: DLRAK-FI03
Dr Life
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
50 bucati
159.90 Lei / buc
Livrare: 24-48 ore
Modalitati plata

ermometru Medical Non-Contact cu infrarosu (de frunte) RAK-FI03.

Timp de detectie de mai putin de 1 secunda. Va permite sa obtineti un rezultat precis fara atingerea subiectului, deci nu necesita decontaminare sau dezinfectie.

Ideal pentru uz privat la domiciliu, precum și pentru uz profesional la locul de muncă. Datorită timpului de măsurare foarte scurt, poate măsura rapid și în siguranță temperatura multor oameni.

Memoreaza rezultatele anterioare, ceea ce face mai ușoară urmărirea și compararea măsurătorilor. Este multifuncțional - vă permite nu numai să măsurați temperatura corpului, ci și aerul și obiectele (mese, apă, băuturi etc.) Puteți schimba unitatea de măsurare (° C / ° F). Afișaj luminos care vă permite să faceți măsurători în camere întunecate și noaptea. Oprire automată - economisește energia bateriei.

 

1 buc in cutie.

Se apropie de frunte la o distanta de aproximativ 3-5 cm si se asteapta cateva secunde pana apare temperatura pe ecranul termometrului. Acest dispozitiv modern cu utilizare multipla, utilizeaza un senzor de infrarosu pentru a masura rapid, in cca 1 secunda, temperatura corpului uman la persoanele de toate varstele cat si a obiectelor, lichidelor sau camerei.

Se utilizeaza 2 baterii de tip AAA.

Timp livrare: 24-48 ore

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!