Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Sistem siguranta copii SIPO, blocator sertare, usa cuptor, frigider, congelator, dulap, previne deschiderea accidentala, lungime ajustabila, set 6 buc

Cod produs: SBS-218
SIPO
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
5 bucati
64.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata
Set SIPO de 6 piese de incuietori reglabile pentru dulapuri, sertare cu functie de blocare usoara care va oferi acces rapid pentru adulti dar va proteja impotriva deschiderii de catre copiii mici.

Protecțiile au o opțiune suplimentară de ajustare a lungimii, datorită căreia poți regla cu ușurință lungimea protecției în funcție de preferințele tale. Este o solutie practica si simpla care asigura siguranta copilului tau, impiedicandu-l sa acceseze obiecte periculoase sau substante depozitate in dulapuri si sertare.
Protecțiile sunt ușor de instalat și îndepărtat. Pe fiecare lacăt este atașată o bandă adezivă prin care se montează protecția. Nu sunt necesare instrumente suplimentare de niciun fel.
Pentru a îndepărta protecția, trebuie doar să folosiți un uscător de păr și apoi să ștergeți locul cu o cârpă umedă. Protecțiile noastre nu lasă urme de utilizare.

Pictograma Verificată de Comunitate

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!