Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

SIPO Curea Incuietoare universala pentru dulapuri si sertare

Cod produs: SBS-214
SIPO
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
1 bucata
53.90 Lei 64.90 Lei
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Curea incuietoare universala pt. dulapuri si sertare - Set SIPO de 6 piese de incuietori reglabile pentru dulapuri, sertare cu functie de inchidere usoara ce va oferi acces rapid pentru adulti dar va proteja impotriva deschiderii de catre copiii mici.

Protectiile au o optiune suplimentara de ajustare a lungimii, datorita careia poti regla cu usurinta lungimea protectiei în functie de preferintele tale. Este o solutie practica si simpla care asigura siguranta copilului tau, impiedicandu-l sa acceseze obiecte periculoase sau substante depozitate in dulapuri si sertare.

FUNCTIA „SMART LOCK”.

Cu functia de „blocare inteligenta”, este usor de utilizat pentru orice adult, dar greu de deblocat pentru un copil. Pentru a debloca, rotiti butonul la simbolul lacatului deschis. Acest lucru face ca lacatul sa fie dificil de deblocat de catre un copil, dar usor de utilizat pentru adulti. Este un produs extrem de practic si functional care iti permite sa folosesti mobilierul in prezenta copiilor mici.

Protectiile sunt usor de instalat si îndepartat. Pe fiecare lacat este atasata o banda adeziva prin care se monteaza protectia. Nu sunt necesare instrumente suplimentare de niciun fel.

Pentru a îndeparta protectia, trebuie doar sa folositi un uscator de par si apoi sa stergeti locul cu o carpa umeda. Protectiile noastre nu lasa urme de utilizare.

 1. Pregatiti suprafata pe care intentionati sa lipiti broasca - înainte de a începe instalarea, asigurati-va ca suprafata este curata si uscata.

2. Scoateti banda de protectie si apoi lipiti-o în locul corespunzator marcat anterior. Apasati ferm pentru a asigura o prindere buna.

3. Asteptati pana cand lipiciul se lipeste bine - aproximativ 24 de ore, astfel încat banda sa adere bine de suprafata mobilierului.

4. Bucurati-va de siguranta copilului dumneavoastra!

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!