Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

SIPO Curea incuietoare flexibila pentru dulapuri si sertare, x 6 buc

Cod produs: SBS-217
SIPO
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
5 bucati
64.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Curea incuietoare flexibila pt. dulapuri si sertare, Set SIPO de 6 piese de securitate pentru dulapuri, sertare cu lungime reglabila si sistem de inchidere cu zavor care va oferi acces rapid pentru adulti dar va proteja impotriva deschiderii de catre copiii mici.

Sertarele sunt adesea folosite pentru a depozita articole care pot prezenta un risc pentru copii, cum ar fi cutite, foarfece, substante chimice sau medicamente. Accesul la astfel de articole de catre un copil poate duce la rani grave sau otravire, de aceea este important sa protejati sertarele impotriva accesului.

Protejarea sertarelor impotriva accesului copiilor poate preveni distrugerea accidentala a obiectelor depozitate in sertare si poate contribui la mentinerea ordinii in incaperi.

Incuietorile protejeaza eficient mobilierul si alte elemente ale mobilierului casnic impotriva deschiderii de catre copii, asigurand astfel siguranta copiilor nostri. Protectiile sunt realizate din materiale de inalta calitate, ceea ce asigura o durata de viata lunga, iar designul lor asigura usurinta in utilizare de catre un adult, dar dificultate in deblocare de catre copii.

Siguranta copilului dumneavoastra este primordiala, asa ca ar trebui sa ii protejati intotdeauna de pericole. Impiedicati-va copilul sa deschida locuri precum frigiderul, dulapul, sertarul, masina de spalat vase, cuptorul sau alte locuri care pot pune copilul in pericol sau pot provoca vatamari inutile.

Utilizare universala - lungime reglabila, datorita careia se potrivesc aproape tuturor aparatelor electrocasnice si mobilierului de orice dimensiune.

Destinat in special ca: Protectie impotriva deschiderii dulapurilor, sertarelor, usilor, ferestrelor, frigiderelor, cuptoarelor, congelatoarelor, scaunelor de toaleta, cosurilor de gunoi, masinilor de spalat si altor amenajari interioare.

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!