Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

SIPO Capac pentru prize, negru x 12 buc - SBS-C10B

Cod produs: SBS-C10B
SIPO
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
5 bucati
32.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Capac pt. prize - Set de protectie 12+2 prize.

Setul include 12 bucăți de fișe pentru prize electrice și 2 bucăți de chei pentru deblocarea protecției de către adulți. Fișe de contact electrice compatibile cu prizele electrice standard împământate.

Protecția copiilor pentru prize electrice este un produs practic și necesar pentru fiecare părinte care dorește să asigure siguranța copilului său acasă. Acestea sunt prize mici, dar eficiente, care sunt plasate pe prizele electrice din casă.

Datorită protecției pentru copii a prizelor electrice, părinții pot fi siguri că copiii lor sunt protejați de accidentele electrice periculoase. Acest lucru este important în special pentru copiii mici, care sunt adesea foarte curioși și dispuși să experimenteze cu obiectele din jurul lor.

Sunt fabricate dintr-un plastic rezistent, durabil, care le asigura o viata indelungata. Instalarea este simplă și nu necesită cunoștințe sau instrumente de specialitate - doar atașați capacele la prize electrice. Datorită acestui fapt, copiii nu vor putea atinge ștecherele proeminente sau nu vor putea introduce obiecte străine în priză.

Conștientizarea siguranței - asigurarea prizelor electrice îl învață pe copilul dumneavoastră că există articole în casă care pot fi periculoase și că acestea trebuie manipulate cu grijă. Chiar și un contact scurt al unui copil cu tensiunea electrică poate provoca consecințe grave, cum ar fi arsuri, șocuri electrice.

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!