Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

SIPO Capac pentru prize, alb x 12 buc

Cod produs: SBS-C10
SIPO
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
5 bucati
32.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Capac pt. prize - Set de protectie 12+2 prize.

Setul include 12 bucati de fise pentru prize electrice si 2 bucati de chei pentru deblocarea protectiei de catre adulti. Fise de contact electrice compatibile cu prizele electrice standard impamantate.

Protectia copiilor pentru prize electrice este un produs practic si necesar pentru fiecare parinte care doreste sa asigure siguranta copilului sau acasa. Acestea sunt prize mici, dar eficiente, care sunt plasate pe prizele electrice din casa.

Datorita protectiei pentru copii a prizelor electrice, parintii pot fi siguri ca copiii lor sunt protejati de accidentele electrice periculoase. Acest lucru este important in special pentru copiii mici, care sunt adesea foarte curiosi si dispusi sa experimenteze cu obiectele din jurul lor.

Sunt fabricate dintr-un plastic rezistent, durabil, care le asigura o viata indelungata. Instalarea este simpla si nu necesita cunostinte sau instrumente de specialitate - doar atasati capacele la prize electrice. Datorita acestui fapt, copiii nu vor putea atinge stecherele proeminente sau nu vor putea introduce obiecte straine in priza.

Constientizarea sigurantei - asigurarea prizelor electrice il invata pe copilul dumneavoastra ca exista articole in casa care pot fi periculoase si ca acestea trebuie manipulate cu grija. Chiar si un contact scurt al unui copil cu tensiunea electrica poate provoca consecinte grave, cum ar fi arsuri, socuri electrice.

CONTINUTUL PACHETULUI 12 piese de protectie priza electrica. 2 chei de deblocare.

 

IMPORTANT:

Aceasta nu este o jucarie, poate contine piese mici, tineti departe de copiii sub 3 ani. Siguranta copilului dumneavoastra este primordiala, asa ca ar trebui sa ii protejati intotdeauna de pericole. Locuri sigure care va pot expune copilul la pericole sau pot cauza daune inutile.

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!