Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

SIPO Banda pentru colturi, de tip L, neagra 1 buc x 2m

Cod produs: SBS-T11-F2
SIPO
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
9 bucati
36.90 Lei 42.90 Lei
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Banda pt. colturi, de tip L SIPO protejeaza marginile mobilierului, marginile altor obiecte, colturile si alte margini ascutite cu care contactul poate provoca vatamari. Materialul de spuma de Inalta calitate permite o protectie adecvata a copilului Impotriva ranilor In cazul contactului.

Protejarea marginilor ascutite si a colturilor de mobilier este foarte utila, mai ales pentru copiii mici care Invata sa mearga si sa alerge prin casa. Copiii lovesc adesea accidental mobila, ceea ce poate duce la vanatai sau rani dureroase. Benzile de protectie a marginilor mobilierului previn astfel de rani prin amortizarea impactului.

Banda pentru auto-asamblare fara utilizarea de unelte sau echipamente suplimentare. Doar dezlipiti adezivul cu doua fete inclus In set si ajustati-l la lungimea suprafetei. Banda poate fi taiata la lungimea dorita, dupa cum este necesar.

Protectia este utilizata pe scara larga datorita materialului si moliciunii.

Poate fi folosit pentru a proteja blaturi, mese, dulapuri, scari si orice alte elemente care au margini ascutite.

Pregatiti suprafata pe care intentionati sa aplicati protectia - Inainte de a Incepe instalarea, asigurati-va ca suprafata este curata si uscata.

Scoateti banda de protectie si apoi lipiti-o In locul corespunzator marcat anterior. Apasati ferm pentru a asigura o prindere buna.

Asteptati pana cand lipiciul se lipeste bine - aproximativ 24 de ore, astfel Incat banda sa adere bine de suprafata mobilierului.

Bucurati-va de siguranta copilului dumneavoastra!

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!