Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Set dopuri urechi Swim Universal, Haspro

Cod produs: EPUH1908
Haspro
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
10 bucati
51.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

HASPRO Swim sunt dopuri universale potrivite pentru persoanele care au nevoie deprotectia canalului urechii atunci când înoată. Acestea reduc zgomotul în timp ce nu provoacă disconfort pe parcursul utilizării.
Caracteristici: Protecție fiabilă împotriva pătrunderii apei în timpul înotului. Anularea zgomotului excesiv de fundal provenit de la colegii înotători. Rezistență împotriva bacteriilor care ar putea întra în urechea internă și provoca infecții. Confort și siguranță în timpul și după vizita la piscină. Se utilizează cu ușurință, datorită unui design universal cu o singură dimensiune. Un recipient de depozitare practic, astfel încât să nu-ți pierzi niciodată dopurile de urechi.

12 bucati in cutie

Ingrediente: spumă poliuretanică 

Nivelurile ridicate de zgomot nu sunt doar rele pentru auzul nostru, ci pot avea un impact negativ asupra concentrării, eficienței și bunăstării noastre generale. Cu cât rămânem mai mult timp expuși zgomotului excesiv, cu atât ne simțim mai repede obosiți. Acest lucru poate provoca oboseală, dureri de cap și amețeli, fiind posibile și alte complicații de sănătate.

Folosiți întotdeauna dopurile de urechi atunci când vă aflați într-o zonă zgomotoasă. Înainte de fiecare utilizare, spălați-vă pe mâini și asigurați-vă că dopurile de urechi sunt curate. 

A nu se inghiti. Pentru unica folosinta.

Păstrați întotdeauna dopurile într-un recipient uscat, departe de temperaturi ridicate (max <55 ° C).

Protectie ridicata, usor de modelat

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!