Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Set dopuri urechi Fly Kids Universal, Haspro

Cod produs: EPUH1905
Haspro
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
5 bucati
43.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

HASPRO Fly kids sunt dopuri universale potrivite pentru copiii care au nevoie de liniște pentru a se relaxa sau a adormi atunci când călătoresc. Acestea reduc zgomotul în timp ce nu provoacă disconfort în momentul utilizării. Caracteristici: Reducerea efectivă a presiunii în timpul zborurilor, Protecție împotriva disconfortului călătoriei, Reducere a zgomotului, permițând o călătorie mai pașnică, Posibilitatea de utilizare repetată
Cu Haspro, călătoria nu a fost niciodată atât de confortabilă!
Oferind o protecție fiabilă împotriva nivelului de zgomot dăunător, fără a afecta capacitatea de a comunica, copiii noștri se pot distra și se pot odihni ușor cu ajutorul dopurilor de urechi Haspro Fly kids.

Set 2 bucati

Ingrediente: spumă poliuretanică 

HASPRO Fly kids sunt dopuri universale potrivite pentru copiii care au nevoie de liniște pentru a se relaxa sau a adormi atunci când călătoresc. Acestea reduc zgomotul în timp ce nu provoacă disconfort în momentul utilizării. Caracteristici: Reducerea efectivă a presiunii în timpul zborurilor, Protecție împotriva disconfortului călătoriei, Reducere a zgomotului, permițând o călătorie mai pașnică, posibilitatea de utilizare repetată.

Nivelurile ridicate de zgomot nu sunt doar rele pentru auzul nostru, ci pot avea un impact negativ asupra concentrării, eficienței și bunăstării noastre generale. Cu cât rămânem mai mult timp expuși zgomotului excesiv, cu atât ne simțim mai repede obosiți. Acest lucru poate provoca oboseală, dureri de cap și amețeli, fiind posibile și alte complicații de sănătate.

Folosiți întotdeauna dopurile de urechi atunci când vă aflați într-o zonă zgomotoasă. Înainte de fiecare utilizare, spălați-vă pe mâini și asigurați-vă că dopurile de urechi sunt curate. 

A nu se inghiti. Pentru unica folosinta.

Păstrați întotdeauna dopurile într-un recipient uscat, departe de temperaturi ridicate (max <55 ° C).

Protectie ridicata, usor de modelat

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!