Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Set dopuri de urechi pentru somn Sleep Universal, Haspro

Cod produs: EPUH1902
Haspro
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
9 bucati
53.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

HASPRO Sleep Dopurile de urechi blochează perfect sunetele ambientale persistente și puternice. Datorită utilizării unei tehnologii inovatoare, acestea asigură o izolare fonică excelență a sunetelor persistente și zgomotoase, lăsând să se audă semnalele de alarmă sonore. Aceste dopuri de urechi suprimă sforăitul partenerului și permit un somn liniștit și profund.
Confort și ventilație: Datorită folosirii siliconului foarte moale, dopurile sunt extrem de modelabile și confortabile. Se adaptează cu ușurință formei oricărui canal al urechii.
Carcasa din aluminiu: Kitul este livrat cu un recipient din aluminiu în care îți poți păstra cu ușurință dopurile de urechi și le poți avea întotdeauna cu ține.
Știm cât de importantă este odihna în viața noastră și ce efecte negative pot apărea după o noapte nedormită. Acesta este motivul pentru care au fost create dopurile de urechi pentru noapte, care să blocheze perfect zgomotul, muzica tare sau vecinii gălăgioși când dorim să ne odihnim, să ne relaxăm sau să ne bucurăm de un somn liniștit. Dopuri de urechi sunt de asemenea ideale pentru „sforăit” și de fapt, sunt cea mai bună soluție pentru un partener care sforăie. Haspro Sleep sunt dopurile de dormit concepute astfel încât, datorită formelor subtile și dimensiunilor mici, acestea sunt practice și imperceptibile în timpul somnului.

2 bucati in cutie

Ingrediente: spumă poliuretanică 

Nivelurile ridicate de zgomot nu sunt doar rele pentru auzul nostru, ci pot avea un impact negativ asupra concentrării, eficienței și bunăstării noastre generale. Cu cât rămânem mai mult timp expuși zgomotului excesiv, cu atât ne simțim mai repede obosiți. Acest lucru poate provoca oboseală, dureri de cap și amețeli, fiind posibile și alte complicații de sănătate.

Folosiți întotdeauna dopurile de urechi atunci când vă aflați într-o zonă zgomotoasă. Înainte de fiecare utilizare, spălați-vă pe mâini și asigurați-vă că dopurile de urechi sunt curate. 

A nu se inghiti. Pentru unica folosinta.

Păstrați întotdeauna dopurile într-un recipient uscat, departe de temperaturi ridicate (max <55 ° C).

Protectie ridicata, usor de modelat

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!