Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Set 50 dopuri de urechi Haspro,TUBE50 BLUE

Cod produs: EPUF5053
Haspro
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
30 bucati
56.90 Lei / buc 59.90 Lei
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

HASPRO MEGA TUBE 50 (BLUE) este un pachet multiplu, cu un design inteligent, sub forma unui tub care conține 50 de perechi de dopuri de urechi de unică folosință.

Fabricate din spumă poliuretanică confortabilă și extrem de delicată, dopurile se adaptează cu ușurință pentru a se potrivi canalului urechii în mai puțin de un minut.

ATENUEAZA zgomotul ridicat.

Pentru un somn liniștit!

Dopurile pentru urechi HASPRO Tube50 oferă unele dintre cele mai ridicate niveluri de reducere a zgomotului pentru produsele de acest fel - până la 38dB! Datorită acestui fapt, sunt potrivite pentru utilizarea în timpul somnului, mai ales atunci când partenerul sforăie sau dacă locuiți într-o zonă zgomotoasă. Sunt o soluție excelentă pentru a oferi un confort sporit în timpul lucrărilor de bricolaj, cum ar fi tăierea, folosirea unui burghiu puternic sau tunderea ierbii, atunci când se produce expunerea la niveluri de zgomot dăunătoare pentru câteva ore la rând. Ele pot fi folosite chiar și pe parcursul studierii sau citirii cărții preferate sau ori de câte ori aveți nevoie de un sentiment de liniste, calm și concentrare din lumea agitată din jurul dumneavoastra.

Cutie cu 50 bucati.

Ingrediente: spumă poliuretanică 

Folosiți întotdeauna dopurile de urechi atunci când vă aflați într-o zonă zgomotoasă.

Înainte de fiecare utilizare, spălați-vă pe mâini și asigurați-vă că dopurile de urechi sunt curate.

Dopurile de urechi HASPRO sunt un produs certificat, completat cu marcajul CE și cu certificate de conformitate, cu standardul european de siguranță EN 352-2/2002.

Nivelurile ridicate de zgomot nu sunt doar rele pentru auzul nostru, ci pot avea si un impact negativ asupra concentrării, eficienței și bunăstării noastre generale. Cu cât rămânem mai mult timp expuși zgomotului excesiv, cu atât ne simțim obosiți mai repede. Acest lucru poate provoca dureri de cap și amețeli, fiind posibile și alte complicații de sănătate.

A nu se inghiti.

Pentru unica folosinta.

Păstrați întotdeauna dopurile într-un recipient uscat, departe de temperaturi ridicate (max <55°C).

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!