Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Set 4 protectii magnetice pentru usi de dulapuri si sertare, SIPO Baby Safety

Cod produs: SBS-M4
WAYA
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
5 bucati
39.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Alaturati-va unui milion dintre clientii nostri si aveti incredere in SIPO!

Cu produsele noastre poti crea cu usurinta o casa sigura si confortabila pentru tine si copilul tau!
BLOCARE MOBILIER MAGNETIC - SET
Incuietoarea magnetica a dulapurilor si sertarelor este o solutie inovatoare care asigura siguranta copilului dumneavoastra si, in acelasi timp, va permite sa mentineti aspectul estetic al mobilierului.

✅ Setul SIPO 4+1 include 4 incuietori + 1 cheie magnetica

Lacatul este format din doua elemente - o cheie magnetica si un incuietor.

✔️ Incuietoarea magnetica este foarte comod de utilizat si nu necesita unelte specializate pentru asamblare.

✔️ Este si o solutie foarte estetica, deoarece blocajul este invizibil din exterior, deci nu afecteaza aspectul mobilierului.

✔️ Este un produs functional si sigur care iti permite sa folosesti mobilier in prezenta copiilor mici.

DE CE MERITA A PROTEJA UN SERTAR IMPOTRIVA ACCESULUI COPIILOR?
✅ Sertarele sunt adesea folosite pentru depozitarea articolelor care pot prezenta un risc pentru copii, cum ar fi cutite, foarfece, produse chimice sau medicamente. Accesul la astfel de articole de catre un copil poate duce la rani grave sau otravire, de aceea este important sa protejati sertarele impotriva accesului.

✅ Sertarele sunt uneori folosite ca o piesa de mobilier pe care copiii se pot catara sau incerca sa stea. In acest caz, sertarul se poate rasturna sau cadea, ceea ce poate duce la raniri.

De aceea, merita sa protejati sertarele impotriva accesului copiilor pentru a asigura siguranta si in acelasi timp a facilita depozitarea articolelor si a avea grija de estetica camerei.

USOR SI SIMPLU PENTRU UN PARINTE - DIFICIL PENTRU UN COPIL
✅Asigurarea cu cheie magnetica este una dintre metodele de asigurare a mobilierului, dulapurilor si altor elemente impotriva deschiderii de catre copii. Aceste protectii constau din doua elemente: o broasca si o cheie magnetica.

✅ O broasca cu cheie magnetica este un mecanism special care functioneaza pe un principiu magnetic. In aceasta siguranta, incuietoarea nu poate fi deschisa intr-un mod traditional, de exemplu cu o cheie sau rotind un buton. Pentru a deschide incuietoarea, aveti nevoie de o cheie magnetica speciala care are proprietati magnetice si poate deschide o incuietoare incuiata.

✅Cand cheia este aplicata pe incuietoare, campul magnetic al cheii atrage elementele relevante ale broastei, ceea ce permite deschiderea acesteia

⚠️ IMPORTANT: Cheia magnetica trebuie tinuta la indemana copilului, datorita careia securitatea va fi imposibil de deblocat de catre copil.

APLICATIE UNIVERSALA

✅ Lacatele magnetice sunt un instrument foarte versatil care poate fi folosit pentru a securiza diverse articole din casa, inclusiv:

✅Mobilier - Securitatea magnetica poate fi folosita pentru a asigura mobilierul, cum ar fi comode, noptiere, biblioteci si dulapuri.

✅Dulapuri de bucatarie - Incuietorile magnetice sunt utile in special pentru dulapurile de bucatarie unde sunt depozitate articole periculoase precum cutite, foarfece, produse chimice si produse de curatare.

✅ Dulapuri de baie - Securitatea magnetica poate fi folosita pentru a securiza dulapurile de baie unde sunt depozitate medicamente, cosmetice si produse de ingrijire.

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!