Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Set 4 dopuri urechi Fly Family Pack Universal, Haspro

Cod produs: EPUH1906
Haspro
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
3 bucati
57.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

HASPRO Fly sunt dopuri universale potrivite pentru persoanele care au nevoie de liniște pentru a se relaxa sau a adormi atunci când călătoresc. Acestea reduc zgomotul în timp ce nu provoacă disconfort în timpul utilizării. Caracteristici: Reducerea efectivă a presiunii în timpul zborurilor, Protecție împotriva disconfortului călătoriei, Reducere a zgomotului, permițând o călătorie mai pașnică, Posibilitatea de utilizare repetată. Cu Haspro, călătoria nu a fost niciodată atât de confortabilă!

Pachetul Haspro Fly Family este un set de patru dopuri de urechi (două perechi) care vin în două mărimi disponibile – mărime mica și medie. Aceste două dimensiuni înseamnă că există o potrivire pentru toată lumea, dopurile mai mari fiind ideale pentru adulți și dopurile mai mici fiind ideale pentru copii sau cei cu canalele urechii mai mici.

Set 4 bucati

Ingrediente: spumă poliuretanică 

Nivelurile ridicate de zgomot nu sunt doar rele pentru auzul nostru, ci pot avea un impact negativ asupra concentrării, eficienței și bunăstării noastre generale. Cu cât rămânem mai mult timp expuși zgomotului excesiv, cu atât ne simțim mai repede obosiți. Acest lucru poate provoca oboseală, dureri de cap și amețeli, fiind posibile și alte complicații de sănătate.

Folosiți întotdeauna dopurile de urechi atunci când vă aflați într-o zonă zgomotoasă. Înainte de fiecare utilizare, spălați-vă pe mâini și asigurați-vă că dopurile de urechi sunt curate. 

A nu se inghiti. Pentru unica folosinta.

Păstrați întotdeauna dopurile într-un recipient uscat, departe de temperaturi ridicate (max <55 ° C).

Protectie ridicata, usor de modelat

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!