Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Set 4 buc dopuri urechi pt. locul de munca, Haspro

Cod produs: EPUH1907
Haspro
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
5 bucati
77.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

HASPRO Work sunt dintre cele mai puternice dopuri de urechi special concepute și adaptate mediului de lucru cu zgomot ridicat.  Puterea lor mare de atenuare a zgomotului (SNR ridicat, 30dB), fac ca aceste dopuri să fie unele dintre cele mai eficiente modalități pentru stoparea zgomotelor neplăcute. Dopurile de urechi oferă protecție împotriva zgomotelor extrem de ridicate, menținând în același timp sistemul auditiv receptibil la semnalele și alarmele din jur, păstrându-vă astfel capacitatea de a comunica eficient cu colegii dvs. de muncă, toate acestea fiind vitale la locul unde vă desfășurați activitatea. Puteți fi sigur că urechile dvs. sunt protejate de HASPRO! SETUL CONȚINE: Carcasă din aluminiu cu carabinier și agrafă de prindere, Două bucăți dopuri de urechi mărimea S, Două bucăți dopuri de urechi mărimea M.

Cutie cu 4 bucati

Ingrediente: spumă poliuretanică 

Folosiți întotdeauna dopurile de urechi atunci când vă aflați într-o zonă zgomotoasă. Înainte de fiecare utilizare, spălați-vă pe mâini și asigurați-vă că dopurile de urechi sunt curate. Dopurile de urechi HASPRO sunt un produs certificat, completat cu marcajul CE și cu certificate de conformitate cu standardul european de siguranță EN 352-2: 2002.

Nivelurile ridicate de zgomot nu sunt doar rele pentru auzul nostru, ci pot avea un impact negativ asupra concentrării, eficienței și bunăstării noastre generale. Cu cât rămânem mai mult timp expuși zgomotului excesiv, cu atât ne simțim mai repede obosiți. Acest lucru poate provoca oboseală, dureri de cap și amețeli, fiind posibile și alte complicații de sănătate.

A nu se inghiti. Pentru unica folosinta.

Păstrați întotdeauna dopurile într-un recipient uscat, departe de temperaturi ridicate (max <55 ° C).

Protectie ridicata, usor de modelat

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!