Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Set 4 buc dopuri urechi, Haspro, Pure Music Blue

Cod produs: EPUH1901
Haspro
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
8 bucati
78.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

HASPRO Pure Music Universal sunt dopuri universale potrivite pentru persoanele care au nevoie de liniște pentru a se relaxa și concentra atunci când vor să folosească un instrument muzical, fiind utilizate pentru a ameliora zgomotul intens produs de bass sau alte instrumente muzicale. Acestea reduc zgomotul în timp ce nu provoacă disconfort în timpul utilizării.

Cutie cu 4 bucati

Ingrediente: spumă poliuretanică 

Folosiți întotdeauna dopurile de urechi atunci când vă aflați într-o zonă zgomotoasă. Înainte de fiecare utilizare, spălați-vă pe mâini și asigurați-vă că dopurile de urechi sunt curate. Dopurile de urechi HASPRO sunt un produs certificat, completat cu marcajul CE și cu certificate de conformitate cu standardul european de siguranță EN 352-2: 2002.

Nivelurile ridicate de zgomot nu sunt doar rele pentru auzul nostru, ci pot avea un impact negativ asupra concentrării, eficienței și bunăstării noastre generale. Cu cât rămânem mai mult timp expuși zgomotului excesiv, cu atât ne simțim mai repede obosiți. Acest lucru poate provoca oboseală, dureri de cap și amețeli, fiind posibile și alte complicații de sănătate.

A nu se inghiti. Pentru unica folosinta.

Păstrați întotdeauna dopurile într-un recipient uscat, departe de temperaturi ridicate (max <55 ° C).

Protectie ridicata, usor de modelat

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!