Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Set 20 dopuri de urechi Haspro Multi10 PINK

Cod produs: EPUF5012
Haspro
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
9 bucati
28.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

HASPRO MULTI10 este o soluție perfectă pentru cei care doresc să mențină standarde riguroase de igienă - o calitate care este mai importantă acum ca niciodată. Fiecare dintre cele 10 perechi de dopuri de urechi dintr-un set MULTI10 este ambalată separat, permițându-vă să utilizați un set și să le mențineți pe celelalte curate și la loc sigur pentru o utilizare ulterioară. Fiecare pereche este înfășurată într-un ambalaj mic din folie, astfel astfel incat sa le putem scoate din cutie, sa le transportam convenabil sau sa le oferim cuiva, cu ușurință maximă.
Potrivire rapidă și ușoară.
Dopurile de urechi HASPRO Multi10 au fost concepute cu atenție, astfel încât toată lumea să le poată purta confortabil. Materialul din care sunt confecționate mai puțin de 30 de secunde sunt suficiente pentru ca dopurile să umple corect canalul urechii și să asigure confortul și protecția adecvată a auzului împotriva zgomotului.
SOMN, BIROU, LUCRU.
Dopurile pentru urechi HASPRO Multi10 pot fi utilizate când dormiți, călătoriți, vă relaxați, lucrați, studiați sau desfășurați orice activitate care de obicei, ar expune purtătorul la niveluri ridicate de zgomot. Puteți chiar să le utilizați atunci când pur și simplu aveți nevoie de un timp pentru a vă relaxa și destined.
Dimensiunea redusă și designul subtil fac dopurile de urechi ușor și discret de utilizat, indiferent dacă sunteți acasă, la serviciu sau în deplasare.

Cutie cu 20 bucati

Ingrediente: spumă poliuretanică 

Folosiți întotdeauna dopurile de urechi atunci când vă aflați într-o zonă zgomotoasă. Înainte de fiecare utilizare, spălați-vă pe mâini și asigurați-vă că dopurile de urechi sunt curate.

Nivelurile ridicate de zgomot nu sunt doar rele pentru auzul nostru, ci pot avea un impact negativ asupra concentrării, eficienței și bunăstării noastre generale. Cu cât rămânem mai mult timp expuși zgomotului excesiv, cu atât ne simțim mai repede obosiți. Acest lucru poate provoca oboseală, dureri de cap și amețeli, fiind posibile și alte complicații de sănătate.

A nu se inghiti. Pentru unica folosinta.

Păstrați întotdeauna dopurile într-un recipient uscat, departe de temperaturi ridicate (max <55 ° C).

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!