Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Set 2 Biberoane Silver 150ml & tetina anti-colici nr.1 /S, 2 buc, Mamajoo

Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
3 bucati
51.70 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Conținutul pachetului

   2 sticle mamajoo PP de 150 ml

   2 x Tetine din silicon N.1- S mamajoo 2 x capac Domede acoperire

   2 x inel cu șurub

Categoria de produs: Produse pentru hrănirea bebelușilor

Țara mărcii: Turcia / Germania

Țara de origine: Turcia

Conform Standardelor UE: EN 14350

Standarde conform SUA: F.D.A (21 C.F.R Part 177.1520/177.2600)

Varsta de utilizare: 0 luni+

Tetina poate fi schimbată pentru a găzdui bebelușii mai mari.

Toate produsele mamajoo sunt fabricate cu sănătatea bebelușilor in prim-plan la unitatea noastră de producție de inaltă tehnologie certificată ISO 9001;2015, folosind materii prime de cea mai inaltă calitate fără BPA și fără ftalați și sunt conforme cu standardele UE și SUA.

Caracteristici și avantaje:

Biberoanele mamajoo Silver sunt produse din PP care nu include materiale care pot pune in pericol copilul și sunt aprobate pentru utilizare in producția de biberoane in Turcia, UE și SUA.

Supapele de aer anti-colici de la marginile tetinelor din silicon mamajoo ajută la prevenirea bebelușilor să inghită aer in timpul hrănirii cu biberonul. Baza sa largă oferă un echilibru mai bun, in timp ce curbele de prindere de pe corpul biberoanelor mamajoo Silver ajută mainile mici să țină biberonul cu ușurință. Capacul de acoperire pentru biberon rezistent la scurgeri este special conceput pentru a sigila tetinele mamajoo, astfel incat să nu existe scurgeri atunci cand utilizați alimentatorul pentru biberoane sau in timpul călătoriilor. Gradația de pe alimentatorul cu biberoane ajută la urmărirea cat de mult este hrănit copilul.

Tetinele mamajoo, care sunt concepute pentru a fi intr-o formă similară cu sanii mamelor, sunt flexibile datorită elicelor.

Biberoanele mamajoo Silver sunt proiectate cu un gat larg pentru a facilita umplerea și curățarea.

Tetinele mamajoo sunt produse din silicon transparent, fără miros și fără gust de inaltă calitate, ceea ce face mai ușoară alăptarea cu biberonul. Sunt ideal de moi pentru fiecare grup de luni relevante/varstă, mamajoo biberoane cu tetine netede și ușor de curățat.

Există patru tetine mamajoo disponibile pentru a fi utilizate cu biberoanele Silver, fiecare cu diferite niveluri de debit de lichid, potrivite pentru nevoile și dezvoltarea bebelușilor.

 

Conținutul pachetului

   2 sticle mamajoo PP de 150 ml

   2 x Tetine din silicon N.1- S mamajoo 2 x capac Domede acoperire

   2 x inel cu șurub

Curățare și sterilizare:

Pot fi spalate in masina de spalat vase sau manual. După spălare, produsul poate fi sterilizat folosind Sterilizatoare mamajoo sau prin fierbere timp de 5 minute. Nu utilizați detergenți abrazivi sau antibacterieni. Vă rugăm să schimbați tetinele in mod regulat și să schimbați biberonul periodic.

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!