Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Set 12 dopuri de urechi Haspro Wax din ceara , impotriva zgomutului

Cod produs: EPUM2005
Haspro
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
19 bucati
36.90 Lei / buc 39.90 Lei
Livrare:
Modalitati plata
HASPRO WAX constă dintr-un amestec de ceară și fibre de bumbac. dopurile de ceară sunt printre cele mai confortabile disponibile pe piață, deoarece sunt concepute pentru a etanșa canalul urechii, nu pentru a-l pătrunde. Datorită naturii lor modelabile, se adaptează perfect formei și dimensiunii urechii, potrivindu-se aproape tuturor. În plus, dopurile de ceară se înmoaie odată cu temperatura corpului, ceea ce înseamnă că, cu cât le porți mai mult, cu atât se potrivesc mai bine cu forma urechii tale. Fiecare dop este ambalat cu o folie de protecție din bumbac care trebuie îndepărtată înainte de utilizare. Aceste dopuri de urechi oferă un nivel de reducere a zgomotului de 28 dB.
dopuri impermeabile pentru inot. Dopurile de ceară sunt o soluție excelentă pentru persoanele care, din motive de sănătate, trebuie să evite contactul apei cu canalul auditiv. Datorită potrivirii lor ideale la canalul urechii, acestea umplu partea externă a urechii, blocând efectiv intrarea picăturilor de apă. Sunt indispensabile pentru utilizare la piscină, plajă sau oriunde există riscul ca apa să intre în ureche. Cu aceste dopuri de urechi, te poti bucura de activitati acvatice cu incredere, stiind ca urechea ta ramane uscata si protejata.
PERSONALIZĂ-ȚI dopurile de urechi LA FORMA INDIVIDUALĂ A URECCHII .Dopurile HASPRO WAX sunt soluția perfectă pentru cei care au încercat anterior diferite tipuri de dopuri pentru urechi, dar nu au reușit să obțină un confort deplin datorită formei unice a urechii lor. dopurile noastre pentru urechi sunt flexibile și modelabile, asemănătoare argilei, permițându-vă să le ajustați la aproape orice formă de urechi, fie că este vorba de canalul urechii unui adult sau al unui copil. Această flexibilitate și capacitatea de modelare fac ușor atingerea nivelului potrivit de confort în timp ce purtați dopuri de urechi.
DORM, MUNCĂ, RELAXĂ, HOBB-URI
Dopurile pentru urechi HASPRO WAX, cunoscute pentru potrivirea lor excelentă și reducerea remarcabilă a zgomotului, servesc ca instrumente versatile în diferite situații. Funcționează excepțional de bine ca dopuri de urechi pentru somn, asigurând confort chiar și pentru cei care dorm pe lateral. Ele sunt practic imperceptibile atunci când sunt purtate sub cască, oferind protecție și confort optime pentru motocicliști. Aceste dopuri de urechi sunt, de asemenea, potrivite pentru activitățile de atelier, protejându-ți urechile de zgomot și pentru relaxare în timp ce citești o carte. Datorită versatilității și potrivirii perfecte, dopurile pentru urechi HASPRO WAX excelează în diverse aspecte ale vieții.

 
SCOP:
● Înotul
● Munca
● Somn
● Birou
● Citirea
● Călătorii
PACHETUL INCLUDE:
● Pachetul contine 6 perechi (12 bucati) de insertii de ceara.
● Ambalaj convenabil pentru depozitare.

SPECIFICAȚIE
Producator HASPRO
Tip dopuri de urechi ceară
Scop Universal

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!