Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Scutece incontinenta iD Expert plus cotton M (30 buc / amb.), Ontex

Cod produs: 561026CEE
ID EXPERT
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
22 bucati
89.90 Lei / buc 98.90 Lei
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Scutecele absorbante pentru adulti asigura confort si protectie eficienta in cazurile de incontinenta, grava/foarte grava. Scutecele absorbante pentru adulti pot fi folosite si pentru incontinenta mixta. Acestea asigura: ajustare optima pe corp si senzatie de uscat, absorbtie rapida si eficienta, reducerea mirosului neplacut, protectie impotriva scurgerilor laterale, suprafata ce permite pielii sa respire, risc minim de aparitie a reactiilor alergice si cu posibilitatea de a verifica gradul de incarcare al produsului fara a-l desface, cu ajutorul indicatorului de umiditate. Scutecele iD Expert sunt prevazute cu o banda galbena, care pe masura ce produsul atinge capacitatea maxima de absorbtie, se decoloreaza. In momentul in care banda dispare, produsul trebuie schimbat.

 

Baxul contine 30 de buc.

 

Scutecele iD Expert sunt prevazute cu o banda galbena, care pe masura ce produsul atinge capacitatea maxima de absorbtie, se decoloreaza. In momentul in care banda dispare, produsul trebuie schimbat.

Nu se refolosesc, nu se spala.

A se urmari gradul de umplere si a se schimba cu un produs nou la momentul potrivit pentru a evita complicatiile dermatologice..

Depozitati intr-un loc uscat. 

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!