Livrare GRATUITA pentru comenzile de 250 lei!

Scutece incontinenta iD Expert plus cotton M (30 buc / amb.), Ontex

Cod produs: 561026CEE
Ontex
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
52 bucati
54.90 Lei / buc
Livrare: 24-48 ore
Modalitati plata

iD Expert Scutece incontinenta plus cotton M (30 buc / amb.)

Scutecele absorbante pentru adulti asigura confort si protectie eficienta in cazurile de incontinenta, grava/foarte grava. Scutecele absorbante pentru adulti pot fi folosite si pentru incontinenta mixta. Acestea asigura: ajustare optima pe corp si senzatie de uscat, absorbtie rapida si eficienta, reducerea mirosului neplacut, protectie impotriva scurgerilor laterale, suprafata ce permite pielii sa respire, risc minim de aparitie a reactiilor alergice si cu posibilitatea de a verifica gradul de incarcare al produsului fara a-l desface, cu ajutorul indicatorului de umiditate. Scutecele iD Expert sunt prevazute cu o banda galbena, care pe masura ce produsul atinge capacitatea maxima de absorbtie, se decoloreaza. In momentul in care banda dispare, produsul trebuie schimbat.

Nu se refolosesc, nu se spala.

A se urmari gradul de umplere si a se schimba cu un produs nou la momentul potrivit pentru a evita complicatiile dermatologice..

Depozitati intr-un loc uscat. 

Bax cu 30 buc

 Scutecele iD Expert sunt prevazute cu o banda galbena, care pe masura ce produsul atinge capacitatea maxima de absorbtie, se decoloreaza. In momentul in care banda dispare, produsul trebuie schimbat.

Timp livrare: 24-48 ore

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!