Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Rucsac copii pisoi alb

Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
5 bucati
59.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata
Rucsacuri pentru copii sunt o modalitate simplă și funcțională de a oferi celor mai mici tot ce au nevoie la îndemână, mai ales atunci când se pregătește o călătorie scurtă sau mai lungă pentru care trebuie să iei cele mai necesare lucruri.

Rucsacurile sunt fabricate din pluș extrem de moale, care este plăcut la atingere și nu irită în timpul utilizării. Prin urmare, este potrivit pentru trasee scurte, cum ar fi o plimbare la grădiniță, pentru că fiecare copil are la îndemână lucrurile lui preferate.
Rucsacul pentru copii are un buzunar frontal și un compartiment principal cu suficient spațiu pentru a-ți ține necesitățile. Fermoarul neted facilitează deschiderea și închiderea rucsacului. Echipat cu bretele de umăr reglabile, căptușite, care oferă suport și confort, fără a lăsa greutate pe umărul copilului.
Detaliile sofisticate și formele drăguțe și modelele prietenoase de animale îl vor face pe copilul tău să se îndrăgostească imediat de ea și se va bucura foarte mult când îl va purta pe spate.

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!