Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Narcis Plasture Rau Transport Cu Ghimbir 20 Buc

Cod produs: 5035N
Narcis
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
5 bucati
20.90 Lei / buc
Livrare:
Modalitati plata

PLASTURE PENTRU RĂU DE TRANSPORT

Plasturii pentru rău de transport cu ghimbir, sunt un adevărat tovarăș de călătorie, indiferent de mijlocul de transport ales, pentru ca fiecare persoană să se bucure de experiențe noi fără să fie întreruptă, tulburată sau afectată de efectele neplăcute ale răului de transport.

Un adevărat miracol într-o bucată mică și ușor de utilizat. Cu o dimensiune de doar 20 mm în diametru, acest plasture discret și eficient este alegerea perfectă pentru fiecare călător peste 3 ani, mulțumită ingredientelor atent selecționate și unei tehnologii avansate de integrare a acestora. Acest plasture nu doar previne, ci și ameliorează vărsăturile, greața și amețelile asociate cu răul de transport.

Fiecare plasture este îmbogățit cu extracte naturale precum: mentolul revigorant, ghimbirul calmant, șofranul reconfortant, alături de alte ingrediente miraculoase precum borneolul, sanqiul și tulpina de pinella, care acționează sinergic pentru a oferi o călătorie fără griji.

Dimensiune: diametru plasture 20 mm.

Extract de mentol, ghimbir, borneol, șofran, sanchi, tulpină de pinella, coajă de scorțișoară, tămâie, rădăcină de angelica dahurica.

Modul de utilizare este foaret simplu, doar 3 pași. A se aplica un plasture nou de fiecare dată, rupând stratul protector și lipind stratul adeziv pe punctul Neiguan, buric sau spatele urechilor. Se aplică cu doar 10 minute înainte de călătorie, pentru o călătorie fără griji. Efectul fiecărui plasture va dura între 1 și 3 zile, fără nicio grijă!

Narcis Plasturi pentru rău de transport cu ghimbir sunt siguri și ușor de folosit. Cu toate acestea, este recomandat a se evita utilizarea pe pielea alergică și rănită, și să-l țineți departe de mâna și vederea copiilor.

INDICAȚII: Previne și ameliorează vărsăturile, greața, amețelile asociate cu răul de transport (mașină, tren, croazieră, vapor, avion și alte mijloace de transport).

MOD DE ADMINISTRARE:

  1. Aplicați un plasture nou de fiecare dată.
  2. Rupeți stratul protector al plasturelui, lipiți stratul adeziv pe punctul neiguan, buric sau spatele urechilor.
  3. Aplicați plasturele cu 10 minute înainte de călătorie. Efectul fiecărui plasture va dura aproximativ 1-3 zile.

ATENȚIE: A se evita utilizarea pe pielea alergică și rănită. A nu se lăsa la îndemana copiilor.

PĂSTRARE: La loc uscat, la cel mult 30°C, ferit de lumina directă. Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare.

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!