Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Lavete dezinfectante, 200 buc, Clinell

Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
6 bucati
89.00 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Clinell - lavete dezinfectante universale - pachet 200 lavete

Lavete dezinfectante cu proprietăți excelente de curățare și dezinfectare. Recomandate pentru dezinfecția și curățarea suprafețelor de orice tip și a echipamentelor medicale. 

Cele mai populare lavete din întreaga gama cu o foarte largă funcționalitate. Au în compoziția Ior substanțe  (fără alcool) având eficacitate bactericidă, fungicidă, tuberculocidă, virucidă.

Se bazează pe o formula patentată cu 9 ingrediente pe bază de compuși cuaternari de amoniu și polimeri de biguanide, fiecare având mecanisme de acțiune diferite. Această formulă combinată are un spectru larg de acțiune. Eficiența demonstrată împotriva: MRSA 10 secunde, Staphylococcus aureus, Streptococci, Enterococci, VRE, Pseudomonas Aeruginosa, E.Coli, Acinetobacter, Salmonella, Mycobacterium Tb, Smegmatis, Herpes Simplex, AH1N1, HBV, HCV, HIV, Norovirus, Rotavirus, Aspergillus Niger, Candida, Coronavirus (2019-nCoV).

Produs notificat ca dispozitiv medical la Ministerul Sănătății.

Pachet 200 lavete.

200 bucati / pachet

 

Dezinfectează și curăță foarte bine în același timp, de la suprafețe mici și medii ca dimensiuni, până la aparatură  medicală non invazivă. Sunt folosite la dezinfecția tuturor suprafețelor fără excepție (chiar și materialele din cauciuc sau plastic).

Non toxice, pot fi folosite în siguranță deplină și în blocul alimentar.

Se folosește în săIi de operație, terapie intensivă, săli de naștere, săli de tratament, cabinete de consultație, grupuri sanitare, ambulanțe pentru: dezinfecția suprafețelor (blaturi de masă, robinete, mânerele ușilor, saltele, birouri, tastaturi, scaune, cărucioare, dulapuri. etc.), echipamente (aparatură de mici dimensiuni ca stetoscoape, Iămpi, pulsiometre etc) aparatură de mari dimensiuni ca ecografe, computer tomograf, aparate de dializă etc .

De asemenea se poate utiliza acasă și la locul de muncă pentru a curăța și dezinfecta toate suprafețele cu care luați contact pe parcursul zilei.

 Valabilitate și păstrare

Produsul are un termen de valabilitate de 5 ani dacă este păstrat în ambalajul original sigilat.

A se feri de umiditate. A se pastra răcoros și uscat.

Lavetele Clinell® sunt testate dermatologic.

Nu irită și nu usucă mâinile dacă sunt utilizate frecvent.

Lavetele nu sunt toxice, pot fi folosite și în spațille de preparare și servire a mâncării.

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!