Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Kin Spray pentru gingii Periokin, 40 ml

Cod produs: 120150039
KIN
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
2 bucati
42.90 Lei
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Indicatii:

- Ajuta la reducerea placii dentare.

- Protejeaza si ingrijeste gingia.

 

Dozaj si instructiuni de utilizare:

Introduceti butonul de apasare cu canula reglabila atasata pe conducta de evacuare din partea superioara a sticlei. Apasati butonul de apasare in mod repetat pana cand supapa este umpluta. Produsul se aplica direct prin apasarea butonului de apasare si indreptarea canulei reglabile spre zona tinta. Pulverizati zona afectata de patru sau cinci ori la fiecare aplicare, de doua sau trei ori pe zi.

Produsul trebuie utilizat dupa masa si este indicat sa nu consumati alimente sau bauturi pana la cel putin o jumatate de ora dupa utilizare. Aplicarea va fi cea mai eficienta noaptea. Nu clatiti dupa utilizare.

Contraindicatii:

Este contraindicat la pacientii care au prezentat o reactie de hipersensibilitate la clorhexidina. Aceste reactii sunt extrem de rare.

 

Efecte secundare:

In unele cazuri pot aparea modificari ale simtului gustului; acestea scad in general odata cu utilizarea continua a produsului.

Patarea dintilor si a obturatiilor pot aparea dupa utilizarea pe termen lung si dupa contactul cu tutun si anumite alimente si bauturi, cum ar fi vinul rosu si cafeaua. Aceasta pata nu este permanenta si poate fi indepartata de medicul stomatolog.

Digluconat de clorhexidina  = 0,20 g
Excipienti s.q.f  = 100 g

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!