Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Haspro ZELL-3X Casti profesionale, antifoane externe de protectie, protectie auditiva cu banda pt fixarea pe cap SNR 29dB

Cod produs: HEC30Z
Haspro
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
5 bucati
62.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Haspro ZELL-3X Casti profesionale, antifoane externe de protectie, protectie auditiva cu banda pt fixarea pe cap SNR 29dB. Echipamentul de protectie auditiva ajuta la protejarea impotriva zgomotului nedorit. ZELL 3X oferă un nivel de reducere a zgomotului cu un SNR de 29 de decibeli. Frecventele mai inalte care se incadreaza in intervalul de la 2.000 la 8.000 Hz – tipice pentru un mediu industrial – sunt reduse si mai mult, cu pana la 40 dB.
Castile pentru urechi HASPRO ZELL 3X sunt realizate din materiale moderne, usoare. Aceasta inseamna ca produsul final cantareste doar 151 de grame si poate fi purtat confortabil – chiar si ore în sir. In plus, materialul folosit pentru construirea pernelor pentru casti este rezistent la umiditate, ceea ce inseamna ca nu va absorbi apa.

Nivelurile ridicate de zgomot nu sunt doar rele pentru auzul nostru, ci pot avea un impact negativ asupra concentrării, eficienței și bunăstării noastre generale. Cu cât rămânem mai mult timp expuși zgomotului excesiv, cu atât ne simțim mai repede obosiți. Acest lucru poate provoca oboseală, dureri de cap și amețeli, fiind posibile și alte complicații de sănătate.

 

 

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!