Livrare GRATUITA pentru comenzile de 200 lei!

Haspro NOX-5F - Casti profesionale, antifoane externe de protectie, protectie auditiva cu banda pt fixarea pe cap SNR 32dB

Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
52 bucati
95.80 Lei / buc
Livrare: 24-48 ore
Modalitati plata

Haspro NOX-5F - Casti profesionale, antifoane externe de protectie, protectie auditiva cu banda pt fixarea pe cap SNR 32dB. Echipamentul de protectie auditiva ajuta la protejarea impotriva zgomotului daunator. NOX 5F ofera un nivel de reducere a zgomotului cu un SNR de 34 decibeli. Frecventele mai mari care se încadrează în intervalul de la 2.000 la 8.000 Hz – tipice pentru un mediu industrial – sunt reduse într-o masura si mai mare, cu pana la 40 dB. Castile pentru urechi HASPRO NOX 5F sunt de asemenea echipate cu o dunga galbena pe cupele pentru urechi. Aceasta imbunatăteste vizibilitatea purtatorului, vitala pentru cei care lucreaza în orice mediu cu vizibilitate redusa, cum ar fi zonele intunecate sau locurile cu volum mare de trafic.
Castile pentru urechi HASPRO NOX 5F au fost special concepute pentru utilizare prelungita. Fabricate din materiale moderne, usoare, cântăresc doar 340 de grame, facandu-le potrivite pentru utilizare timp de mai multe ore fara a provoca disconfort. Spatiul rămas între canalul urechii utilizatorului si stratul de izolatie al castilor de urechi permite o mai bună ventilatie, reducand acumularea de umiditate și căldură. Castile pentru urechi NOX 5F dispun de asemenea de perne de urechi mai mari, mai moi, rezistente la umezeala, care ofera o potrivire mai buna si o reducere suplimentara a riscului de absorbtie a apei.

Nivelurile ridicate de zgomot nu sunt doar rele pentru auzul nostru, ci pot avea un impact negativ asupra concentrării, eficienței și bunăstării noastre generale. Cu cât rămânem mai mult timp expuși zgomotului excesiv, cu atât ne simțim mai repede obosiți. Acest lucru poate provoca oboseală, dureri de cap și amețeli, fiind posibile și alte complicații de sănătate.

A nu se curata sub jet de apa.

Folosiți întotdeauna dopurile de urechi atunci când vă aflați într-o zonă zgomotoasă. Înainte de fiecare utilizare, spălați-vă pe mâini și asigurați-vă că dopurile de urechi sunt curate. 

A nu se inghiti. Pentru unica folosinta.

Păstrați întotdeauna dopurile într-un recipient uscat, departe de temperaturi ridicate (max <55 ° C).

Timp livrare: 24-48 ore

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!