Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Haspro LEXAR-7X casti profesionale, antifoane externe de protectie, protectie auditiva cu banda pt fixarea pe cap SNR 34H

Cod produs: HEX700
Haspro
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
30 bucati
95.90 Lei / buc 105.40 Lei
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Haspro LEXAR-7X casti profesionale, antifoane externe de protectie, protectie auditiva cu banda pt fixarea pe cap SNR 34H. Echipamentul de protectie auditiva ajuta la protejarea impotriva zgomotului nedorit. LEXAR 7X ofera un nivel de reducere a zgomotului cu un SNR de 34 decibeli. Frecventele mai mari care se incadreaza in intervalul de la 2.000 la 8.000 Hz – tipice pentru un mediu industrial – sunt reduse si mai mult, pana la 40 dB.
Castile pentru urechi HASPRO LEXAR 7X sunt potrivite pentru utilizare prelungita datorita implementarii materialelor moderne, usoare, care maximizeaza confortul. Cantarind doar 310 de grame, pot fi purtate ore intregi fara probleme. Spatiul ramas intre canalul urechii utilizatorului si stratul de izolatie al castilor de urechi permite o mai buna ventilatie, reducand potentiala acumulare de umiditate si caldura deranjanta. Castile pentru urechi LEXAR 7X au si perne pentru urechi mai mari, care ofera o potrivire perfecta. Acestea sunt, de asemenea, rezistente la umiditate, ceea ce înseamna ca nu vor absorbi si nu vor retine apa.

Nivelurile ridicate de zgomot nu sunt doar rele pentru auzul nostru, ci pot avea un impact negativ asupra concentrării, eficienței și bunăstării noastre generale. Cu cât rămânem mai mult timp expuși zgomotului excesiv, cu atât ne simțim mai repede obosiți. Acest lucru poate provoca oboseală, dureri de cap și amețeli, fiind posibile și alte complicații de sănătate.

 

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!