Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Cremă cu efect cicatrizant, tub 50 ml, CicaSilver®

Cod produs: 3000
Cicasilver®
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
10 bucati
49.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

CicaSilver crema este un dispozitiv medical indicat pentru ingrijirea plagilor si a leziunilor superficiale acute si cronice ale pielii.

 

Acidul hialuronic, vitamina E si colagenul de acacia, datorita proprietatilor hidratante si de formare a unei pelicule creaza un sistem de rezerva de apa capabil sa hidrateze corect micromediul plagii si sa asigure atat restructurarea si mentinerea caracteristicilor de hidratare optima a pielii, cat si desfasurarea proceselor fiziologice de refacere a tesutului.

Argintul micronizat are si efect de conservare a preparatului. 

Se recomanda 2-3 aplicari pe zi, care sa fie precedate de preferinta, de curatarea portiunii care urmeaza a fi tratata (se recomanda curatarea cu ser fiziologic) pana la vindecarea completa.

 

A  se folosi pentru uz extern. Utilizarea prelungita a produsului, la fel ca in cazul tuturor produselor topice, poate duce la aparitia unor fenomene de sensibilitate sau iritare locala. In acest caz, opriti tratamentul si consultati medicul dvs, pentru a incepe un tratament adecvat. A nu se utiliza pe leziuni ale pielii care nu sunt superficiale.

Nu se cunosc interactiunile rezultate din utilizarea concomitenta a produsului cu alte produse topice.

Se recomanda evitarea utilizarii simultane a acestui produs cu alte dispozitive medicale pentru uz local, doar in caz de necesitate efectiva si sub supravegherea medicala.

In timpul sarcinii si alaptarii si in cazul copiilor cu varsta sub 3 ani, produsul trebuie utilizat doar sub supravegherea medicala.

Evitati contactul cu ochii, in caz de contact accidental cu ochii clatiti bine si eventual consultati un medic. A nu se utiliza dupa data de expirare.

 

 

1 tub in cutie

Ingrediente active: argint micronizat, acid hialuronic, vitamina E, colgen de acacia, glicerina, ulei de migdale, unt karite.

Se recomanda 2-3 aplicari pe zi, care sa fie precedate, de preferinta, de curatarea portiunii care urmeaza a fi tratata (se recomanda curatarea cu ser fiziologic) pana la vindecarea completa.

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!