Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Banda protectie pentru muchii si margini cu adeziv, transparent, SIPO Baby Safety, 3 metri

Cod produs: SBS-T10
SIPO
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
80 bucati
33.90 Lei / buc 36.90 Lei
Livrare:
Modalitati plata

Banda moale si flexibila va permite sa protejati colturile mobilei, mesele, dulapurile, scarile si alte obiecte, astfel incat copilul dvs. sa fie in siguranta si sa nu loveasca marginile dure ale unei mese, de exemplu. Banda poate fi taiata pentru a se potrivi perfect marginilor mesei sau puteti achizitiona colturi pregatite.

Protejarea marginilor si colturilor ascutite ale mobilei este foarte utila, in special pentru copiii mici care invata sa mearga si sa alerge in jurul casei. Copiii lovesc adesea accidental mobilierul, ceea ce poate duce la vanatai dureroase sau rani. Benzile de protectie pentru marginile mobilei previn astfel de rani, absorband impacturile.

Banda este transparenta, astfel incat este ideala pentru securizarea locurilor in care nu dorim sa fie vizibile modificari sau adaosuri. Astfel, este o modalitate eficienta de protectie si totodata discreta.

Lungimea rolei este de 3 metri, dar in functie de nevoi, poate fi taiata direct si adaptata nevoilor individuale.

Usor de asamblat, nu sunt necesare unelte sau gauri. Doar masurati lungimea si lipiti-o pe suprafata pregatita anterior folosind banda dublu adeziva inclusa.

  1. Pregatiti suprafata pe care intentionati sa lipiti banda – inainte de a incepe instalarea, asigurati-va ca suprafata este curata si uscata.
  2. Dezlipiti banda de protectie si lipiti-o in locul marcat corespunzator. Apasati ferm pentru a asigura o aderenta buna.
  3. Asteptati pana cand adezivul se lipeste bine – aproximativ 24 de ore, astfel incat banda sa se fixeze bine pe suprafata mobilei.
  4. Bucurati-va de siguranta copilului dvs.!

    Respectati intotdeauna instructiunile incluse. Dispozitiv destinat utilizarii in gospodarie conform destinatiei sale. Orice alta utilizare neintentionata nu este permisa. Producatorul nu este responsabil pentru daunele rezultate din utilizarea produsului in mod contrar destinatiei sale. Va rugam sa retineti ca unii copii ar putea putea indeparta protectia. De aceea, se recomanda verificarea periodica a starii dispozitivului, blocare.

    Material: Silicon

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!