Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

Aspirator nazal cu aspiratie bucala pentru bebelusi sau copii

Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
2 bucati
59.90 Lei / buc
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

Utilizarea aspiratorului ajuta la indepartarea secretiilor acumulate in nasucul bebelusilor (0-6 ani). Curata rapid si usor mucusul din nasul copilului prin aspiratie bucala.

AVANTAJUL ASPIRARII:

  • Folosirea este usoara si sigura.
  • Ocupa loc mic.
  • fara zgomot.
  • Se curata usor si rapid, este sterilizabil.
  • Nu contine BPA, biocompatibil.

Intindeti bebelusul si ridicati-i capul. Introduceti piesa bucala in gura dumneavoastra Introduceti aplicatorul nazal intr-una din narile bebelusului Aspirati usor prin piesa bucala dupa care cresteti gradual aspiratia. Vacuumul se regleaza prin puterea de inspiratie. Secretiile se vor colecta in rezervor. Pentru efectul maxim in timpul aspiratiei se astupa cu degetul un orificiu nazal. Repetati aspiratia cu intreruperi in ambele nari ori de cate ori este nevoie. Daca secretiile sunt uscate, folositi ser fizilogic inainte de aspirare.

Folosirea aspiratorului necesita mare atentie la ranile orificiului nazal, la tendintele de sangerare sau sangereri cronice! Utilizarea se face sub supraveghere!

 

Curatarea aspiratorului:

Partile din plastic, respectiv tubul de silicon sunt termorezistente. Inainte si dupa fiecare utilizare se sterilizeaza in apa fierbinte. Dupa ce se usuca se monteaza si se pastreaza in loc curat. Este interzisa folosirea in cuptorul cu microunde! Aspiratorul contine trei filtre din burete.

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!