Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

APARAT DE FAȚĂ PREMIUM ,,SYNERGY” – OPATRA

Cod produs: OP 07
Opatra
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
3 bucati
7999.00 Lei / Buc 19999.00 Lei
Livrare:
Modalitati plata

SYNERGY FACE – BY OPATRA este o tehnologie inovatoare care creează sinergie între îngrijirea pielii și tehnologie.

Synergy by Opatra folosește o tehnologie dovedită care a fost cercetată pe larg de NASA. Combină lumina cu LED și terapia termică, o combinație puternică care tratează și vindecă în același timp.

Synergy folosește o diodă cu lumină LED, lumină cu infraroșu și o tehnologie unică, care vă va oferi rezultate imediate, reducând ridurile. Această combinație de lumini pătrunde în piele mai eficient decât orice cremă.

Promovează producția de celule, fibre de colagen și elastină pentru a vă întineri pielea .

Lumina roșie reduce nivelurile de melanină sau hormoni din piele și stimulează fibroblastele care produc colagen, eliminând petele întunecate și făcându-te să arăți mult mai tânăr.

Lumina LED verde îmbunătățește utilizarea celulelor și oxigenului. Lumina verde vizează cercurile întunecate, reduce pigmentarea și vindecă capilarele sparte și petele cauzate de soare. De asemenea, calmează pielea iritată sau supra-stimulată.

Capul metalic Synergy Opatra se încălzește până la 41C / 106F pentru a oferi încălzire topică care crește fluxul local de sânge, sporind proteinele și oxigenul pentru o vindecare mai eficientă.

Lumina roșie ajută cremele și serurile anti-îmbătrânire Opatra să pătrundă în straturile mai adânci ale pielii, îmbunătățind în același timp circulația sângelui, reducând liniile de expresie și generând producția de celule.

Este extrem de delicat pentru piele și poate fi utilizat atât pe față, cât și pe corp.

Rezultate imediate.

Garantie pe viata.

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!