Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de minimum 200 lei!

100 de perechi de dopuri pentru urechi Haspro, B100C

Cod produs: EPUF5-B100C
Haspro
Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
10 bucati
109.90 Lei / buc 140.90 Lei
Livrare: 1 - 2 zile lucrătoare
Modalitati plata

HASPRO BOX100 conține 100 de perechi de dopuri pentru urechi cu șiret - fabricate din spumă poliuretanică foarte moale, cu o putere mare de atenuare a zgomotului de 38 dB. Concepute special pentru a se adapta canalului urechii fiecărui utilizator, acestea oferă unul dintre cele mai ridicate niveluri de reducere a zgomotului dintre produsele de acest fel. Confortabile și practice, protejează împotriva tuturor formelor de zgomot excesiv - o cauză majoră de pierdere a auzului, disconfort, dureri de cap și oboseală. Atenuarea zgomotului SNR 38dB. Dopurile HASPRO asigură cel mai înalt nivel de atenuare a zgomotului. Datorită tehnologiei speciale și a materialelor de înaltă calitate, acestea reduc zgomotul la nivelul SNR de 38dB.

Cutie cu 100 bucati

Ingrediente: spumă poliuretanică 

Folosiți întotdeauna dopurile de urechi atunci când vă aflați într-o zonă zgomotoasă. Înainte de fiecare utilizare, spălați-vă pe mâini și asigurați-vă că dopurile de urechi sunt curate. Dopurile de urechi HASPRO sunt un produs certificat, completat cu marcajul CE și cu certificate de conformitate cu standardul european de siguranță EN 352-2: 2002.

Nivelurile ridicate de zgomot nu sunt doar rele pentru auzul nostru, ci pot avea un impact negativ asupra concentrării, eficienței și bunăstării noastre generale. Cu cât rămânem mai mult timp expuși zgomotului excesiv, cu atât ne simțim mai repede obosiți. Acest lucru poate provoca oboseală, dureri de cap și amețeli, fiind posibile și alte complicații de sănătate.

A nu se inghiti. Pentru unica folosinta.

Păstrați întotdeauna dopurile într-un recipient uscat, departe de temperaturi ridicate (max <55 ° C).

Protectie ridicata, usor de modelat

Timp livrare: 1 - 2 zile lucrătoare

Adauga un review

Cum evaluezi produsul?

Produse asemanatoare

Psst! Fii primul care afla cele mai bune oferte de pret!